Рецепта за пилешките бутчета
3бр. картофи
2бр. пилешки бутчета
универсална подправка
червен пипер
сол
100мл- бира
50мл.- олио
50мл.- вода
Нарязах зеленчуците и поставих в тавичка.
Бутчетата намазах със универсалната подправка и червеният пипер.
Завих с алуминиево фолио и пекох на 220 за 45 мин.
Тогава махнах фолиото и запекох на горен реотан да се запекат хубаво бутчетата.
Тъй като позакъсняхме с вечерята го сложих в ,съд за топло сервиране на Tupperware,в който ,съхраняваме топлата храна, при затворено положение на капака, в рамките на 2 часа. Но! Съхраняваме и студени ястия отново 2 часа, ако са ни нужни извън хладилника на пикник или друго място, където няма къде да се охладят.
Те са многофункционални, красиви, практични, екологични, естетични, леки, стилни и безопасни за използване в сравнение със стъклените, порцелановите, които са лесно чупливи и не винаги надеждни. Направени са от много лек, плътен, непрозрачен материал, който е добър топло и студо изолатор. Капакът на тези съдове е специално проектиран така, че да не губите от топлината на храната, когато сложите в него и лъжицата.
Ето го и затворен преди сервиране.
Ако искате да си закупите такъв, съд за топло и студено, сервиране , на Tupperware!
Аз си я взех
ЕТО ОТ ТУК
като се присъединих към групата.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Рецептата е като кликнете на заглавието.
За супите също е много удобно и два часа супата си стои топла и сервирането е лесно ,направо със съда.
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар