Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 20 август 2024 г.

Пържена "Лютика" по селски

Продукти: 
10бр.- настъргани домати 
 10бр.- печени чушки 
 100мл.- олио 
 сол на вкус 
 1ч.л.- захар 
 1глава- на ситно кромид лук 
 чер пипер на зърна 
магданоз 

 Приготвяне: 
 Доматите рендосах, чушките изпекох /във Фрайъра,че стават бързо/и ги обелих. Нарязах ги на едро и ги сложих в дълбок тиган на котлона с олиото, лука магданоза, сол, захар. /по желание може да прибавите и на ситно нарязан чесън/
 Запържих, сложих капака и оставих да къкри до желаната гъстота. 
 Можем да консумираме лютиката веднага или да я консервираме за зимата /като си увеличите, продуктите/ в буркани, като ги стерилизирате за 10 мин..

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
 Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 



 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
 При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк, към съответната публикация! 
 ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!

 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар