10бр.- настъргани домати
10бр.- печени чушки
100мл.- олио
сол на вкус
1ч.л.- захар
1глава- на ситно кромид лук
чер пипер на зърна
магданоз
Приготвяне:
Доматите рендосах, чушките изпекох /във Фрайъра,че стават бързо/и ги обелих.
Нарязах ги на едро и ги сложих в дълбок тиган на котлона с олиото, лука магданоза, сол, захар. /по желание може да прибавите и на ситно нарязан чесън/
Запържих, сложих капака и оставих да къкри до желаната гъстота.
Можем да консумираме лютиката веднага или да я консервираме за зимата /като си увеличите, продуктите/ в буркани, като ги стерилизирате за 10 мин..
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар