![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7AWhvA3gRaKcx5adRqB-GVP-ZftBHVcckaoK1GMP684NpdkEHB7qlcoCJMRCywQTN2PP90G9TPNBtIoB-J6GA1rwAuQIhoUkO-wra2icy41TtCCMIs9ppHOkBLQpGYzCcnKfWKojkpGg/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1656.jpg)
ПРОДУКТИ
1пакет -кори фамилия
4 -яйца
300гр-сирене натрошено
1ч.ч.-кисело мляко
1ч.ч.-брашно
1равна ч.л-сода бикарбонат
1/2 пакетче -маргарин разтопен около 1к.ч.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbJCP-Bp0XjaaJV2mCSpCQurplDt5gDMWnkR2h8ccgsvOtSPx_ByJJpWo0BTTGKW-5DIspPaDjAPMDAyzDFQ2nXT2sbA-hqRXvhZGYUQkLLZWqZJaVoxKT-kvPfKeNgEXsfxDvSyt5MVk/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1665.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ
Яйцата + сиренето + половината разтопен маргарина + брашното + киселото мляко със содата в него се разбиват в купа.
Всяка кора се маже с плънката и се навива .
Слага се в под маслена тава с маргарин.
Като сме готови заливаме корите с останалата половина маргарин.
Пече се на 200 градуса.
МНОГО ЛЕСНА И БЪРЗА БАНИЦА!ХУБАВОТО Е ЧЕ И НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН Е МНОГО МЕКА И ВКУСНА.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjO2tb5-ixk5NlL1LB-MlY1UC-I787is6lSDVv3l5qyJvxCHUPgV67t-8KX_NksUXD0wvFc8m_gRvRR1_jBvvSciZ0MO4KeYk-qHSc2CIX4zxGYTuUxz99KlsJ8dtOGrqeAyrlHmyRQXxs/s640/%25D0%259A%25D0%25B0%25D1%2580%25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0+1657.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар