Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
понеделник, 3 януари 2011 г.
Паниран качамак
ПРОДУКТИ:
за качамака:
грис качамак
вода, сол / Направете го по описанието на пакета/
Когато започне да се отлепя от стената на тенджерата го намачкайте в тава намазана с масло.
Аз го направих от качамака който бях правила предишния ден и ми остана умишлено бях направила повече да ми остане.
за панирането:
2 яйца
брашно
олио за панирането
Като изстине качамака го нарежете на правоъгълници или вие преценете на какви фигури ще го нарежете.
Всеки правоъгълник го натопете в разбитите яйца ,после в брашното и после пак в яйцето.
Пържите в нагорещено олио.
Много вкусно ястие, може да се използва и за гарнитури, мезе за биричка или вино и за основно даже.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар