Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
неделя, 23 февруари 2014 г.
Панирани ябълки
Това е рецепта от 2005година в "Вкусотии в чинии".
Благодаря на колежката ми Дарина за страхотните рецепти които ми даде.
Разбиваме 2-3 яйца.
Постепенно прибавяме брашно и бием докато сместа стане гъста.
След това разреждаме с толкова прясно мляко ,че сместа да стане рядка кашица.
Обелваме 4-5 ябълки и изчистваме семената и нарязваме на тънки полукръгове.
Овалваме ги в сместа и ги пържим в не много сгорещено олио.
Още топли ги овалваме в пудра захар в която сме сложили и канела.
По желание може да се поръсят и с течен карамел.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Чудни са, като локумчета, вземам си едно да си подсладя :)
ОтговорИзтриванеЖани ,не вярвах ,че толкова вкусни ще станат. Вземи си мила да ти е сладко!
ИзтриванеПравила съм, аморе...страхотни са!
ОтговорИзтриванеПрегръдка, мила и хубава нова седмица!
Аморе аз пък за първи път ги правя и много ни харесаха!
ИзтриванеИ аз силно те прегръщам!
Семейна рецепта, спомен от майка ми! Аз ги режа на кръгчета. Скоро не съм ги правила, как ми се доядоха!
ОтговорИзтриванеПриятна нова седмица, Здравче!
Тиле аз пък не бях чувала за тази рецепта ,но много ни допадна!
ИзтриванеЗдравче, добре ме подсещаш.Правя ги на децата и те им казват бухтички с ябълка.Много са вкусни!!!!!!!
ОтговорИзтриванеХубава седмица,мила!
Вили, щом не си им правила скоро , запрятай ръкави и ги изненадай ;)
Изтриване