Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
сряда, 30 март 2016 г.
ЯПОНСКА ТОРТА
МНОГО РЕЦЕПТИ ИМА ЗА ТАЗИ ТОРТА, НО АЗ СЕ СПРЯХ НА ТАЗИ
Ето и видео .
Ето продуктите
3 яйца
120гр. обезсолено крема сирене
120гр.- бял шоколад... ако нямате може и с черен
ПРИГОТВЯНЕ
Разделете белтъците и жълтъците на яйцата. Разбийте белтъците на сняг.
Оставете белтъците за кратко в хладилника.
Загрейте фурната на 170 градуса.
Разтопете на водна баня шоколада.
Изчакайте малко да се охлади и прибавете крема сиренето и хубаво объркайте до еднородна смес.
Прибавете и жълтъците и отново хубаво объркайте.
Накрая прибавете белтъците на сняг и леко объркайте да стане хомогенна сместа.
Пригответе си тавичка около 15 -20см и я покрийте със хартия за печене или процедирайте както е показано в клипа.
Изсипете сместа и хубаво разпределете навсякъде.Може и да я стръскате за да не остане празно място.
Пече се на водна баня в предварително загряна фурна на 170 градуса за 15-20 мин.
След като се охлади го поръсете с пудра захар.
Моята стана малко тънка , но и вкуса НЕ ни хареса.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар