![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0ShauNuFHUKISfKQlUSHhbnUFLqF5nvOaP_dimoDgvmR77UOh8N9B8hw2rRyPDOTqU-C_KNk70BXc40ZgDOi1KhpPvLIBAYWIUi7TZKWhEK1csx8cKMiixKQUT405gN37ag85Mx9XjFc/s640/IMG_20180131_103958.jpg)
1 малка тиква цигулка
сухи плодове по желание и предварително накиснати заедно със ядките.
Аз сложих
черни стафиди,
джинжифил
сливи
и ядки
орехи,бадеми
Обелих тиквата и нарязах на дебели парчета и поставих в подходяща тава.
сипах 1к.ч.вода и завих с алуминиево фолио и сложих да се пече на 220 градуса.
Когато омекне тиквата, махнах фолиото и включих на вентилатор за да я изсуша за около 10мин.
Тиквата сервирах поръсена с накиснатите ядки и плодове и щипка смляно ленено семе .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiY-JqeqSVL4hBXpEfmhPuH-vuiPZMo-D9EIYxhh19wraXddQy5WStXxifkF_r1MnYhRykD9VSJpnyZwFliHLYM9d6xaqskZgdJMQoicg1v9zB2uKKrbRMMycI_VhqOH68KphAcSn24VzU/s640/IMG_20180131_104008.jpg)
Тази рецепта е за плодовият ден на 90 дневната диета.
Тиквата се хапва с удоволствие и много засища.
Здравче,
ОтговорИзтриванепечената тиква е любимо лакомство в нашия дом.Чудесна, лека, красива и много, много вкусна.
Поздрави !
Лени, в къщи много я тачим и даже съпруга ми я обича с много захар и когато започна да я суша с вентилатор става като речел.Обичаме я да е суха ,а не водна.
Изтриване