Последователи

четвъртък, 11 октомври 2018 г.

Пилешки дробчета и сърца с картофи и кромид лук на тиган




Бързо лесно и вкусно,стана това ястие.
Щях да правя дробчета по селски, но реших да сложа  картофи и да ги направя на тиган, не на фурна
Приготвянето ми отне около 15-20 мин. и стана много вкусно.



Ето продуктите които сложих
500гр-пилешки дробчета
3бр. -кромид лук нарязани на едро
2бр.- картофи нарязани, като за мусака
30гр.-масло
70мл.-олио
1к.л.-червен пипер
1 - пилешки бульон
сол на вкус
щипка-чер пипер

Приготвяне
Първо сложих нарязаните картофи в маслото и олиото да се позапържат.
Прибавих и кромида и оставих на тих огън да омекне.
Прибавих и измитите и нарязани дробчета и сърца.
Така захлупих с капак и къкри около 5 мин. като разбърквах от време на време.


Тогава прибавих и червеният пипер ,черният пипер натроших бульона и осолих.
Къкри още 5 мин. и беше готово.

Това е бързо и лесно и много ,много вкусно!!!



~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...