2ч.ч.-пудра захар
2ч.ч.-разтопена свинска мас
5-6 ванилии
брашно колкото поеме (като се направи топче да не се рони ,а да става гладко и мазно)
ПРИГОТВЯНЕ
*В разтопената мас слагам пудрата захар и ванилиите.
*И започвам да добавям по малко брашно и бъркам с лъжица
*Когато вече не може да се бърка го изсипвам на плота и започвам да меся.
*От време на време пробвам да правя топчета (като се направи топче да не се рони ,а да става гладко и мазно) но да не е прекалено меко тестото
*Слагам ги в тава с хартия за печене не на голямо разстояние едно от друго
*Пека на 175 градуса
*От време на време с пръст пробвам дали са твърди и ако са твърди вадя от фурната.
*Хубаво е цвета да не се променя и да правят загар ,а да си останат белички.
*Още топли овалваме в пудра захар.
**Могат да се съхраняват много дълго време в кутия**
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти , може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар