3ч.ч.-смлени орехи,
1ч.ч.-пудра захар
2 -ванилии
1/2ч.л.-бакпулвер
1- яйце
Приготвяне:
Всички продукти ги смесих.
Откъсвах топчета, колкото орех, леко притиснах с пръсти и наредих в тава на разстояние, върху хартия за печене.
В предварително загряна фурна на 170 градуса, пекох + ,- 10 минути. НЕ ПОВЕЧЕ!Оставете в тавата да изстинат.Дори и да са малко меки когато изстинат си стават твърдички.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Открих рецептата ви за ореховки, която ме заинтригува. Не разбрах, обаче, времето зз пекане? Може ли да споделите, благодаря.
ОтговорИзтриванеАми в рецептата си пише - В предварително загряна фурна на 170 градуса, пекох + ,- 10 минути. НЕ ПОВЕЧЕ!
ИзтриванеЗдравейте!Ако се спазва точно рецептата стават уникални.Благодаря!
ОтговорИзтриване