400 - 450 гр.-брашно
250 мл- прясно мляко
2с.л- олио
1 пакетче -суха мая
1 ч.л.- захар
1 ч.л.-сол
ЗА ПЛЪНКАТА
1 кг- свинско месо ,
2 глави- лук
4 бр.-чушки
300 гр.-гъби
3 - 4 с.л.-соев сос
червен пипер
сминдух
аз сложих и един нарязан морков
Месото нарязах на парчета
Месото запържих в олио до готовност, да остане на мазнина.
Прибавих към месото лукът, чушките ,гъбите,овкусих и с другите подправки.
Използвах форма за торта с падащо дъно.
Тестото като втаса го разточих на голям кръг и сложих във формата,да излиза извън нея.
Пълня я с готовата плънка.
Оставих да втаса 15 мин.
Пекох във фурна на 180° до готовност.
Накрая поръсих настърган кашкавал и запекох.
Рецептата взаимствах от Bistra Deriovska
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Кашкавала смо по средата се слага нали?
ОтговорИзтриванеДа ,там където е отворено и е без тесто.
Изтриване