Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 16 ноември 2023 г.

Печена риба с марината в ЕР ФРАЙЪР☆

Тази рецепта я опитах със всички риби ,става винаги много вкусна. Може да си я направите и във фурната, ако нямате Ер Фрайър.
 
 Продукти 
1 кг цаца /аз използвах -"Салака"/ 
1/2 ч.л. сол 
50 мл олио 
50 мл оцет 
50 мл вода 
1 дафинов лист 
десетина зърна черен пипер 
2 – 3 зърна бахар 

 Приготвяне 
От солта, олиото, оцета и водата се приготвя марината. 
Измитата и почистена риба се нарежда плътно в алуминиевата тавичка.
Залива се с маринатата и са добавят подправките – дафиновия лист и зърната черен пипер и бахар. 
Пече се в предварително загрян за две три минути Фрайър на 200 С градуса, около 20 минути.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар