Продукти
1 кг цаца /аз използвах -"Салака"/
1/2 ч.л. сол
50 мл олио
50 мл оцет
50 мл вода
1 дафинов лист
десетина зърна черен пипер
2 – 3 зърна бахар
Приготвяне
От солта, олиото, оцета и водата се приготвя марината.
Измитата и почистена риба се нарежда плътно в алуминиевата тавичка.
Залива се с маринатата и са добавят подправките – дафиновия лист и зърната черен пипер и бахар.
Пече се в предварително загрян за две три минути Фрайър на 200 С градуса, около 20 минути.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар