Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 2 ноември 2023 г.

Печен, пълнен патладжан

Обожавам ,патладжан и като видях рецептата ,която аз не съм правила, нямаше как да я подмина. Рецептата е на моята приятелка Бисерка и нейната страничка  "Да сготвим набързичко" 
Посетете,  страничката й, много хубави нещица ще намерите там!  
Бисе, благодаря за поредната лесна и МНОГО, МНОГО вкусна, рецепта!!!

 Продукти 
1бр. голям- патладжан 
6-7 скилитки- чесън 
магданоз 
2бр.- домати нарязани на кубчета 
100гр.- кашкавал 
олио 
масло 

 Разполових 1 патладжан, направих прорези (не до долу), отдолу надупчих с вилица, посолих и оставих за час. 
 Измих и подсуших. 
Намазах отвън и по всички прорези с олио. 
 Сложих във всички прорези смес от нарязани магданоз и чесън. 
 Напълних прорезите с парченца обелени домати и кашкавал. 
 Сложих отгоре резенчета масло и пекох около 40 минути на 180 градуса (до хубав загар).
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар