Продукти:
пилешко месо предварително сварено
За соса:
80-90 г.- масло,
3-4с.л. - брашно,
4- жълтъка,
бульона от вареното пилешко(ако нямате 2бр. купешки бульон разтворен в топла вода)
лимон,
сол
Приготвяне:
Пилешкото месо когато се свари нарязах на средни парчета.
В тиган запържих 80-90г. масло, прибавих 3-4 с.л. брашно и леко запържих
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ лимон,
сол
Приготвяне:
Пилешкото месо когато се свари нарязах на средни парчета.
В тиган запържих 80-90г. масло, прибавих 3-4 с.л. брашно и леко запържих
Долях до необходимата гъстота от бульона, в който е вряло пилето./ние го обичаме по гъстичко/ и енергично бърках с тел, да се получи еднородна гладка смес.
Отделно разбих 3 жълтъка, които прибавих при постоянно разбъркване към брашнения сос.
Накрая подправих с лимон и лимонова кора.
Ако нямате лимон, сложете лимонтозу.
Отделно разбих 3 жълтъка, които прибавих при постоянно разбъркване към брашнения сос.
Накрая подправих с лимон и лимонова кора.
Ако нямате лимон, сложете лимонтозу.
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар