ПРОДУКТИ:
манатарка
масло
сол
ПРИГОТВЯНЕ:
Манатарката се изрязва там където е наранена или има надупчено от червеи.Измива се добре и се подсушава с домакинска хартия.Нарязва се на парчета и се слага в запърженото масло.Бърка се постояно и след около 5 минути се вади.
Зиче,изтекоха ми очите заради тези гъбки! Ох, ако ми паднеха....
ОтговорИзтриванеМного ми допадат рецептите.И се ровя в тях редовно! Чакам нещо ново!Нора
НОРЧЕ тази седмица правих буркани от гъбки манатарка ,сърнела и пачи крак само че не можах да снимам развали ми се фотото и компа също за тома още нямам нови рецепти.Дано по бързо ги оправят че сега от на дъщеря ми компа пиша.
ОтговорИзтриванеЦелувки и прегръдки:)