Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
неделя, 15 юли 2018 г.
Охлюви с кромид ,чесън и мента
ОТ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ТЕЗИ РЕЦЕПТИ НО ВСЕ НЕ МИ СЕ ПУБЛИКУВАТ
Жал ми беше за охлювите но трябваше да ги приготвя.За първи път опитах и то само от панираните-
НЕ МИ ХАРЕСАХА може и заради това ,че много се разстроих,че трябваше да ги убивам.
По гадно и отвратително готвене ,през живота си не съм правила!
НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ПОВТОРЯ АКО ЩЕ И ДА УМЕРИМ ОТ ГЛАД!!!
Сварени и почистени охлюви
3 стръка пресен кромид
няколко стръка прясна мента
олио
сол
Кромида задуших в олиото за малко
към него прибавих охлювите и оставих да поврат под похлупак.
Прибавих нарязаната мента.
Повря около 5мин. и отстраних от огъня.
Поръсих с много магданоз.
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Привет, прочетох предисловието и все едно аз съм го писала. Веднъж ми се случи да ми предложат охлюви, върху канапе от хлебче, с някакъв зелен сос, въпреки нежеланието ми да опитам реших да не съм нелюбезна. Обаче в момента, в който поднесох да отхапя и пипалцата стърчат, все едно ме гледа охлювчето...е, върнах хапката, не опитах:)
ОтговорИзтриванеСледя блога отдавна, но досега май не съм писала, това предисловие обаче ме провокира!
Поздрави!