![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNtGn45m1GaQr-VNvL0QSmv7BYKNYs85xATbOpoIyqkplNJHGkFe2R4YO40UIERrRguAqzrdlIRSbKyZyOM64hqgneISamLTY5nX2-4Am9wF9RBniShF1s5uKbxJJsapvraRiDdjOZMqc/s640/IMG_20180703_193827.jpg)
ОТ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ТЕЗИ РЕЦЕПТИ НО ВСЕ НЕ МИ СЕ ПУБЛИКУВАТ
Жал ми беше за охлювите но трябваше да ги приготвя.За първи път опитах и то само от панираните-
НЕ МИ ХАРЕСАХА може и заради това ,че много се разстроих,че трябваше да ги убивам.
По гадно и отвратително готвене ,през живота си не съм правила!
НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ПОВТОРЯ АКО ЩЕ И ДА УМЕРИМ ОТ ГЛАД!!!
Сварени и почистени охлюви
3 стръка пресен кромид
няколко стръка прясна мента
олио
сол
Кромида задуших в олиото за малко
към него прибавих охлювите и оставих да поврат под похлупак.
Прибавих нарязаната мента.
Повря около 5мин. и отстраних от огъня.
Поръсих с много магданоз.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjn6Hw_8hvbqTm8uJbcr8mdFBdV5n9vSO5XC2rqCamzridDs57DxbsVzomD5lOnYDdrVF81FUxZylH-65Dzk12QAvq3j6cpCarPX8B0mlnxfU7_aERHHKSM3pwLroCkWjPcpmYxgjBVcQU/s640/IMG_20180703_193838.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQHcZ5hFJDIvoptj5OwmX_bc2n8Hb-WXXb-MA_r7t8AHhvKO-laFuwsci77shORcW94rFkd5b00u6voGRFunYy-mp2xocHyh8IoX4hlL8bePbXc0fpu244vWpiC2Ho5xN-C7Th0eZm73Q/s640/IMG_20180703_193818.jpg)
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Привет, прочетох предисловието и все едно аз съм го писала. Веднъж ми се случи да ми предложат охлюви, върху канапе от хлебче, с някакъв зелен сос, въпреки нежеланието ми да опитам реших да не съм нелюбезна. Обаче в момента, в който поднесох да отхапя и пипалцата стърчат, все едно ме гледа охлювчето...е, върнах хапката, не опитах:)
ОтговорИзтриванеСледя блога отдавна, но досега май не съм писала, това предисловие обаче ме провокира!
Поздрави!