

ОТ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ТЕЗИ РЕЦЕПТИ НО ВСЕ НЕ МИ СЕ ПУБЛИКУВАТ😣😣
Жал ми беше за охлювите но трябваше да ги приготвя.За първи път опитах и то само от панираните-
НЕ МИ ХАРЕСАХА може и заради това ,че много се разстроих,че трябваше да ги убивам.
По гадно и отвратително готвене ,през живота си не съм правила!
НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ПОВТОРЯ АКО ЩЕ И ДА УМЕРИМ ОТ ГЛАД!!!😡
Сварени и почистени охлюви.
масло около 50гр.
3-скилидки чесън
Маслото сложих в тигана и като се разтопи прибавих за малко накълцаният чесън.
Сложих и охлювите и запържих за няколко минути.


~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар