![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuyqVOSLtfXzAKI4C5bK1gsN1a-nzAHhwMOqmBQV6dxj3yFZ4cG6o9BK3PwMXDFk1mVMp_0kDESWITGmZ6cxBy4eOXt7FQXhGIZqQbk88TDN8A9C2gEN2KdKZ2zlRm3DeTsCPBPC0xDUU/s640/IMG_20180709_121152.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUOCou7MHG2W7XFg7_oXNQAk0hGO64tpX8zHQEb7N1f5w-hKUpMgL1n-89NHHDEaqCAhhMnhPdHqzSQkgX6Zz8Tt9l3D5COg6179XZ5ewzF8vip_kKDwKoVQpDFCB5kVd2Z6gfar27up8/s640/IMG_20180709_120824.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiocpVwQ1xDDogerjbAPVS1AAY_UqyblCuB08RCyObw7Wr7TrBFZIMmTa1W_p5Lv0kgKVuB5V-QdgSP4YRCx-q7j033gDKnZwFViXBOryQO2sIYoYTu7Wisg3z3rxRCJ6HSJivOrLeF36I/s640/IMG_20180709_121103.jpg)
Продукти
1 пакет- домашна юфка
1-2 лъжици масло
за крема
1л.-прясно мляко
5-6 -яйца
1,1/2 ч.ч. 200мл -захар
ванилия
и пудра захар за поръсване
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4fgdXO2vAjPUOF_BlJ0Tw75wmM6LykLRMfH8jeKz5Cw5gKuLU8DD3GtJatoVeDdO0cB6bSL4TZtPOm2JfNXYzJhq4YqxxhyphenhyphenISV4X0z4cYuiN10fgxbnLfkBTL8gA3o-t1Q3Cg_lv1nGs/s640/IMG_20180709_120814.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9m1bMHw7AVBB8Ryww5BOvD06nWFJ4dxpiLQUamW4sEda5Otw_K1Q09dqfUBzatWTE_2IGIeUSyu-QqqlCnsXWesJQFqz3iyvJrTeQTkh22RjIXjNnRWSAYueG5iUWlRi7DQeNgCJJQ2g/s320/IMG_20180709_121135.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEl8ZIqQey4CgyqHm6Oip6HH1SBCNqFLMKlIG2jWofXplzFA6WrCiC0PWkU9GT_Pi8fmvuGpwbpxAU_5MS-68Srw7LzjE2uXCzOWh0o6ErJAveO12WuOzRVZ8rn4jABEbXSQMxG5gDPJU/s320/IMG_20180709_121152.jpg)
Приготвяне
Намазах с маслото една тава и сложих в нея юфката.
Запекох във фурната на най горно ниво за малко -внимавайте да не прегорите юфката защото си е печена.
През това време разбърках продуктите за крема.
Полях юфката и отново сложих във фурната и пекох на 200градуса докато се сгъсти крема.
Поръсих още докато е топла .
Сервирах със сладолед.
Може да карамелизирате захар отдолу на тавата и тогава да прибавите сместа и ще стане със карамелизилано дъно.
Това е бързо и много вкусно!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkpuUOIgOcGY7q79Vbc_OGBAJRgEYg1Dp2EbCdgnAST55Hzloc2tQWHcOW761OJ25FOYSdNlv2FecFLUx7KUp92U_MZiQWIAW4D4xC3Nl-xED4SRBqxWIQsFDe7rO_UQDn8gtZXnS8cDU/s640/IMG_20180709_121222.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCNMfplWnA7yBjUSJScmh4_QTdDulLddAs406La3KPmTn6eJUQDYRoeuIDf4N7wYE8h-_xlSVrkMOmJqhj7PFr-xIPcqC6QKlABRICmMucTzHcwzXlWbBQ8IOJFgATQ5V43-aYUyKDlbo/s640/IMG_20180709_121308.jpg)
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар