

ПРОДУКТИ
За 1 порция
1консерва -РУСЕНСКО ВАРЕНО
за панировката
1 яйце разбито с вилица
1с.л.-брашно
Приготвяне
отворих консервата
С ножче хубаво отделих от стените на русенското.
Леко с ножчето подчекнах дъното като въртях ножчето да мине навсякъде по дъното и да се отлепи.
Когато вече е извадено русенското потопих в яйцето после овалях в брашното пак в яйцето ,пак в брашното и накрая в яйцето и сложих да се пържи в нагорещено олио.
Става за минута и обърнах от другата страна.
Ястие за нула време и много ,много вкусно!
Поднесете със салатка и воала ,...насладете се!



~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар