
Колкото грозде толкова и захар
1купа зърна на грозде ги поръсваме с 1 купа захар-
ТАКА ОСТАВЯМЕ ДА ПРЕСТОИ ЕДНА НОЩ В ХЛАДИЛНИКА
Зърната си пускат сок и на другият ден сложих на котлона да варя на умерен огън.
Варих и отпенвах и от време на време разбърквах,докато капката не се разлива в чинията.
ето така

Когато е готово още вряло разсипах в буркани.
НЕ СЕ СТЕРИЛИЗИРА!

~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар