


Продукти за 16бр.
1бр. бутер тесто 400гр.
мармалад по желание ,моят е от дюли
1 жълтък за намазване и семена за поръсване
Разрязах тестото на 16 квадрата.
На всеки квадрат сложих по 1/2 ч.л.-мармалад

Всеки квадрат навих на пура

Щипнах крайчетата да не излиза мармалада

Тогава прегънах на две като крайният ръб да остане от-горна страна.
Щипнах двата края отново да се слепят.

Наредих в тавичка покрита със хартия за печене.
Намазах със жълтъка и поръсих със семена сусам и маково семе.

Пекох НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯНА ФУРНА на 220 градуса!
Много е важно за бутер тестото фурната да е предварително загряна,
иначе няма да ви се надуе тестото.


~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар