Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 9 март 2019 г.

Бутер банички с мармалад от дюли



Продукти за 16бр.
1бр. бутер тесто 400гр.
мармалад по желание ,моят е от дюли
1 жълтък за намазване и семена за поръсване

Разрязах тестото на 16 квадрата.
На всеки квадрат сложих по 1/2 ч.л.-мармалад


Всеки квадрат навих на пура


Щипнах крайчетата да не излиза мармалада


Тогава прегънах на две като крайният ръб да остане от-горна страна.
Щипнах двата края отново да се слепят.



Наредих в тавичка покрита със хартия за печене.
Намазах със жълтъка и поръсих със семена сусам и маково семе.



Пекох  НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯНА ФУРНА на 220 градуса!

Много е важно за бутер тестото фурната да е предварително загряна,
иначе няма да ви се надуе тестото.





~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар