Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
събота, 9 март 2019 г.
Бутер банички с мармалад от дюли
Продукти за 16бр.
1бр. бутер тесто 400гр.
мармалад по желание ,моят е от дюли
1 жълтък за намазване и семена за поръсване
Разрязах тестото на 16 квадрата.
На всеки квадрат сложих по 1/2 ч.л.-мармалад
Всеки квадрат навих на пура
Щипнах крайчетата да не излиза мармалада
Тогава прегънах на две като крайният ръб да остане от-горна страна.
Щипнах двата края отново да се слепят.
Наредих в тавичка покрита със хартия за печене.
Намазах със жълтъка и поръсих със семена сусам и маково семе.
Пекох НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАГРЯНА ФУРНА на 220 градуса!
Много е важно за бутер тестото фурната да е предварително загряна,
иначе няма да ви се надуе тестото.
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар