![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVeTjeuKJfXwektSx0-Ku-DQh2_aOyfZxcUtPjTxg-Q-qtw4l4N3L1z8-xQdSF5PX3Ijo4ypGqrN0qD6zz81Bgw65WMFIeLpuqMBCIG4KQR9rTV7_xpIEGhPd1D59d0it3gR7htbvit60/s640/55901972_651319628644694_9203014381498007552_o.jpg)
Тази снимка е на Адил Баркин
А тази е на моят умач чорбасъ
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiKqTNw1b20qCKifGjkI-qqYPcQsvEoNN8lElfYZY3MjvyYVJsGfHKPDUQS8xKLmSKcqNVwkBqHOvocz6OSGdUl2qDCjOZfUZLESa8CCyXe-LDb9Yz_n9_r-Yf2EkYzS7d4YMelmpi9Lg/s640/IMG_20190327_163027.jpg)
Днес ми гостува Adil Barkin който ще ни поднесе една стара Родопска гозба.
Едно от най лесните,вкусни,евтини и лесни чорби,с които израснахме ние в бедните Родопи.
ПРОДУКТИ
1.5- литра вода
200-250гр. Брашно
сол на вкус
малко сирене(което се слага в чинията преди дa ce яде(може и без сирене) и не се бърка чорбата като сложите сиренето
60гр.- краве масло
200гр- зелен фасул (консервиран в случая)
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Водата се слага в тенджера да ври,като се пускат в нея зеления фасул/може и със боб или без тях само със брашното/
Докато заври приготвяме брашното и го правим с по малко водичка на мънички парчета тесто или топчета.
Като заври водата оставяме капака отворен и полека добавяме брашното на късчета тесто или топче и бъркаме.
Ври с отворен капак на бавен огън 5 минутки и после добавяме препърженото краве мaсло и солта и е готов за сервиране със сирене.
Гледам да споделя и покажа което съм виждал и научил от баба и майка,за да не се забравят и да се предават от поколение на поколение.
Безкрайни благодарности за рецептата,беше невероятно вкусна.
Тези две снимки са на Адил Баркин
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrr9VA88pCkAP74JFZrVK2wPVKUHXCVmy2BSgiNuTl9eQxUpdxgUoa-Go-CwYUpL-PQ3mndwPbRgafVSuZ6H8VU6aLqiqph1ZLUwagUr0K2bdu0tFqwFuZXWJVqGc5EwyqD-dcDpKQbQQ/s320/54729263_651319621978028_2617688524308086784_o.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8nfvdgsxARjiW458jSecgbpqjOccVrvEo_74bpBqtQ072SxutDQaewAEBfTW5FQMmj5ffSEL1iXQfZWPdzgVbDsehMOg3JSYI-4t7tvMEXuAdHqcYvk5WUiLDjPcCUjV3j_yghgsFkrY/s320/55658687_651319618644695_4290638978282946560_o.jpg)
Тази е моята.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ2Ql6ohrba5Lai9-fL2x1Br4DUiwiJYMV1oJu4dHPUTBQ5j582fqrhH3A2PQQCvLhJAxuifQJybPJ04br3lnYAonQKa9Z3y_zjx5ZlGyVfsPTetm_Mu4J8nSuweMlF_bXV6cwLH6Z2OI/s640/IMG_20190327_163147.jpg)
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Здравче,
ОтговорИзтриванемоята баба навремето правеше така фасула, без сирене, но с лека запръжка от червен пипер с малко чесън.Страхотно ястие се получава и със сирене, защото зеленият фасул е много, много вкусен.
Поздрави и усмихнати почивни дни !