Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
събота, 1 юни 2019 г.
РЪЖЕН ХЛЯБ
Продукти:
250гр. -ръжено брашно
400гр.-бяло брашно
1ч.л.равна-сол
1ч.л.-захар
250мл-топла вода
1бр-суха мая на Йоткер/или 1/2 кубче, жива/
Приготвяне
Всичко омесих на средно меко тесто.
Сложете още брашно или вода ако е нужно.
Оформих на топка и леко разтеглих на дължина и сложих във тавата.
Оставих да втаса за около 30 мин във фурната на 50 градуса,покрит с хавлия.
Пекох на 200градуса докато се зачерви коричката.
~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар