

6 бр. праз нарязани и в олио задушени

200гр.-сирене натрошено

250мл.-топла вода и 250мл-мляко ...Аз НЕ сложих всичкото,видя ми се много. за това сложете 150мл. мляко и 150мл.- вода

1 бакпулвер

майонеза // моята е домашна/ ето за нея рецептата

6бр- яйца

Смесих млякото, водата, майонезата и бакпулвера

В подмаслена тава сложих 2 кори после още три като между тях поръсвах от млечната смес

тогава сложих половината от праза

наредох още три кори по между им с течната смес поръсвах и наръсих всичкото сирене.

Отново три кори напръскани с течната смес и останалият праз

отгоре наредих всички останали кори

Полях със останалата течна смес и сложих да се пече на най-долно ниво но 200градуса
Пекох до готовност хубаво отдолу да се изпече и да хване коричка.



~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Знаете ли, този блог ми стана любим! Изключителни рецепти, а всичко традиционно ми е омръзнало! Поздравления и успехи!
ОтговорИзтриванеБлагодаря за доверието и се радвам ,че сте мой почитател!
ОтговорИзтриване