

ПРОДУКТИ:
4бр -тиквички /настъргани с кората/
4бр.-яйца
гьозум ,
чер пипер ,
сол,
сода бикарбонат на върха на ножа ,
и брашно колкото поеме да е рядка сместа.
ПРИГОТВЯНЕ:
Настъргах тиквичките с кората и осолих.
Обърках хубаво за да пуснат водата си и тогава изстисках с ръце хубаво, тиквичките.
Прибавих другите продукти .
Всичко се разбърква да се получи като кексово тесто.

С лъжичка се сипва от сместа в сгорещено олио и се прави голям шницел и се пържи от едната и се обръща и от другата страна .

В сместа по желание може да сложите и сирене,извара ,салам настърган и кашкавал.
Най добре се пържи в малко тиганче и да стават еднакво големи.
Когато се сипва в тигана с олиото с лъжичката се разпределя равномерно колкото е целият тиган.
ПО ЖЕЛАНИЕ ,МОЖЕ ДА ПОДНЕСЕТЕ С ЧЕСНОВО МЛЯКО.


~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация!~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар