Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 18 юли 2020 г.

Консервиране на млечна царевица



Кочани царевица
захар ,сол вода


Изчиствам царевицата от листата и царевичната коса
Начупвам царевицата и нареждам във високи буркани.
1с.л. захар във всеки буркан щипка сол
Наливам до горе вода и затварям с капачките.
Слагам в тенджера и варя 1 час.
Много подходящо и за рибари като към всичко това се сложи и ванилия или други аромати които предпочита рибата.
Надписват се бурканите с какви аромати е царевицата.





”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

1 коментар:

  1. Здравче,
    не съм правила кочани царевица по този начин.Но съм правила замразена - с нож изрязвам всички зърна и напълвам в торбички.Твоят вариант ми допадна.
    Поздрави, весело лято !

    ОтговорИзтриване