Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 30 юли 2020 г.

🍆 Пържен патладжан със чесън 🍆



Продукти
2 -патладжана
бяло брашно
сол
олио за пържене
счукан чесън с магданоз




Приготвяне
Нарязах патладжана и осолих.
Аз не чакам да се изцежда ,защото от години не съм срещала горчиви патладжани.Вие ако искате го направете.
В чиния сипвам брашно и оволвом всяко парче от патладжана и нареждам на купчинки.
Оставам така са престоят поне 15 мин. брашното да се овлажни.
Това го правя за да не загаря олиото когато пържа и по този начин става хрупкава коричка.
Тогава пържа в сгорещено олио до зачервяване.
Няколко скилидки чесън счуквам със сол и наливам малко вода и оцет.Слагам в бурканче и от него си слагаме върху патладжаните или пържените тиквички .Така чесъна може със месеци да стои във хладилник и да си имате под ръка винаги счукан чесън!
Това е простичко и много вкусно!



”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар