Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

вторник, 16 февруари 2021 г.

Заешко с грах в гювеч

ПРОДУКТИ: 
 400 гр.- замразен грах или от консерва 
400гр - заешко месо на порции 
1 голяма- глава лук на ситно 
2бр.- морков на шайби 
2бр -домат нарязани на кубчета или консерва 
1к.ч.- олио 
3- скилидки чесън,нарязан на ситно 
2с.л.-брашно сол на вкус 
1ч.л.-червен пипер 
няколко зърна -черен пипер 

Приготвяне:
 Всички продукти сложих в гърнето /може и в йена тавичка с капак/ и хубаво ги обърках. 
Тогава сложих порциите заешко месо като го притиснах да се "зарови" в граха. 
Сипах вода да покрие продуктите и сложих във студена фурна и включих на 220градуса. 
Когато завря намалих на 180 градуса и пекох около 1ч. 
Това е да Ви е сладко ,както и на нас!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
Ако Ви харесват моите рецепти , може да ме следите и във Facebook 
 Също така и в Instagram 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация! 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар