Продуктите са само какво се слага ,а Вие преценете колко бройки ще правите.
Бутер тесто,
ябълки,
захар,
масло,
пудра захар за поръсване,
някакво сладко
Измих ябълките и ги подсуших.
С прибор за вадене на семките на чушки, правя дупка във всяка ябълка за да извадя сърцевината.
Ябълката не се бели!!!
Нарязвам ябълката на кръгове.
В тиган слагам парче масло и нареждам кръгчетата ябълка ,като ги поръсвам със захар.
Когато се зачервят обръщам и от другата страна да се изпекат.
Слагам ги в чинийка и оставям настрани.
Включвам фурната на 220градуса да се загрява.
Бутер тестото нарязвам на големи квадрати.
Всеки квадрат нарязвам така
Слагам карамелизираните ябълки в средата и започвам да обръщам всички ъгълчета като ги притискам в дупчицата на ябълката.
Вижте във постъпковите снимки как се прави.
В средата сложех по една черешка от сладко.
Намерих видео за начини как се прави ,има го и този начин но със ананас ,разгледайте го
ТУК
Слагам в тавата от печката която е покрита с хартия за печене.
Намазах със жълтък/по желание може кристална захар да се поръсят/
Когато фурната е достигнала градусите слагам да се печат на 220градуса до зачервяване.
Поръсвам с пудра захар
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар