Стана много вкусен ,горещо Ви го препоръчвам!
Продукти:
500 гр.- пилешки дробчета 1 малка глава- кромид лук,ситно нарязан (аз използвах червен и за това малко по тъмен е цвета на пастета)
20мл.- олио
100гр- масло
чер пипер
скилидка чесън
индийско орехче
сол
20мл.- прясно мляко
Запържих лука на умерен огън в олиото и кравето масло.
Когато омекна лука, сложих дробчетата да се запържат от двете страни до порозовяване.
Малко преди готовност добавих пипера, индийското орехче и сол на вкус.
Разбърках няколко пъти и отстраних от огъня.
Сместа пасирах още топла с прясното мляко и с мазнината от пърженето.
Насипах в бурканчета.
Може да се стерилизират бурканите 30мин. за зимата.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар