Продукти:
300 мл.- олио
1 цяло- яйце (понякога слагам 2бр.)
0,5 ч.л.- сол (равна)
0,5 ч.л.- захар
щипка - лимонена киселина /ако нямате лимонена киселина сложете 1с.л. оцет/
Приготвяне:
Всички продукти(не е нужно да са топли,никога не ми се е пресичала със студено яйце) се поставят в чашата на пасатора в дадената последователност.
Пасатора се спуска на дъното, включва се
ДЪРЖИТЕ ПАСАТОРА НА ДЪНОТО ДОКАТО СЕ УСВОИ ЦЯЛОТО, ОЛИОТО И ТОГАВА ЗАПОЧВАТЕ ДА ДИГАТЕ МНОГО БАВНО НАГОРЕ иначе ще ви се пресече.
Буквално за секунди , става гъста маса.
За 2мин. се получава около 300 гр майонеза, при това много вкусна и без консерванти.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар