Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

сряда, 24 март 2021 г.

✨ Обикновена, домашна МАЙОНЕЗА ✨

Нужен е пасатор и чашката му. 
 Продукти: 
 300 мл.- олио 
 1 цяло- яйце (понякога слагам 2бр.)
 0,5 ч.л.- сол (равна) 
 0,5 ч.л.- захар 
 щипка - лимонена киселина /ако нямате лимонена киселина сложете 1с.л. оцет/

 Приготвяне: 
 Всички продукти(не е нужно да са топли,никога не ми се е пресичала със студено яйце) се поставят в чашата на пасатора в дадената последователност. 
 Пасатора се спуска на дъното, включва се ДЪРЖИТЕ ПАСАТОРА НА ДЪНОТО ДОКАТО СЕ УСВОИ ЦЯЛОТО, ОЛИОТО И ТОГАВА ЗАПОЧВАТЕ ДА ДИГАТЕ МНОГО БАВНО НАГОРЕ иначе ще ви се пресече. 
Буквално за секунди , става гъста маса. 
 За 2мин. се получава около 300 гр майонеза, при това много вкусна и без консерванти.

ЕТО ОЩЕ 2 РЕЦЕПТИ ЗА МАЙОНЕЗА

   


”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
Ако Ви харесват моите рецепти , може да ме следите и във Facebook 
 Също така и в Instagram 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога, моля посочете линк към съответната публикация! ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар