200гр.- императорски ориз на KRINA
100гр.- булгур
1к.ч.- олио
сол
СЛАДКО КИСЕЛ СОС:
Захар се карамелизира и щом е готова върху нея се изсипва смес от:
кетчуп,
лют пипер(малко),може и без него
соев сос,
балсамов оцет.
Съставките са "на око" и на вкус .
После се бърка,докато се редуцира до желаната гъстота(като разредена боза)
Приготвяне:
Сварих ориза за 25мин. в подсолена вода.
Сварих и булгура с подсолена вода.
Направих сладко киселият сос
Конфитюра от чушки имам затворен в бурканчета.
Смесих хубаво императорският ориз и булгура.
Сложих в подходяща съдинка и запекох във фурната за 10 мин.
Поднесох със соса и конфитюра.
Да ви е сладко!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар