Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

понеделник, 16 октомври 2023 г.

Печене на патладжан в Ер Фрайър 🍆

Отстраних дръжките на патладжана. Сложих в кошничката колкото се поберат един до друг./При мен 3бр./ Включих на 180 градуса за 15 мин. Тогава ги обърнах и включих още за 15 мин. Стиснете с пръсти и ако са меки са готови, ако има още твърдо, пуснете още да се пекат. Извадих и сложих в найлонова торбичка и завързах и изчаках така да изстинат и да се задушат. Белят се много лесно.
Сложих в найлонови торбички и във фризера за кьополо през зимата.
 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар