Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

събота, 7 октомври 2023 г.

Пълнени картофи с гъби и пресен лук в ЕР ФРАЙЪР☆

Продукти 4бр.картофи 
по големи картофи 
масло 
пушено сирене 
кашкавал 

 Измих хубаво картофите. 
Сложих с кората да се сварят, но не нацяло. 
Извадих и издълбах всеки картоф. 

  за плънката 
връзка- пресен кромид 
4бр- гъби печурки 
2с.л.-олио за пържене 
сол 
 Първо запържих в олиото, нарязаните гъби до готовност. 
Прибавих нарязаният лук и посолих.
Извадих и напълних издълбаните картофи. 
Тогава сложих пушеното сирене и отгоре масло/аз в случая имах каймак и сложих него/
Пекох във ер фрайъра на 160 градуса за 15 мин- 
Тогава изкарах и сложих отгоре кашкавал на парчета и отново запекох за 5 мин. 
Невероятни, вкусни и лесни картофки, горещо ви препоръчвам.
Това, което издълбах от картофите,направих картофени кюфтенца. 
ЕТО РЕЦЕПТАТА НА 

КАРТОФЕНИ, МИНИ КЮФТЕНЦА ☆

 Много вкусни!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар