Изчистен и филиран на две филета.
Нацепен на няколко места от към кожата.
Пържи се в олио до хубав загар.
ЗА МАРИНАТАТА
10мл- оцет
1/2- лимон
50мл- бира
1/2ч.л.-сол
5 скилидки- счукан чесън
Обърквам и опитвам, ако трябва още нещо, прибавя.
Сервирам отделно в купичка да се топка рибата в него, или заливам рибата с маринатата.
Много вкусно!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар