![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6g7rhFYSPM0CKkMKap_dXNNAiEjxy3fe6WW2YDqVx8p4tD8fZgiw5uG64UdjjlNoNmxlO6pPZ41FeRLbZt-kMo06f8a0ZUMSLB3d7Y_itK9cGwSpeeTHyjK-sp4_MW2f1xtw7A7WpMqw/s640/IMG_20191122_125712.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEInazXpEx_dn3gNpVdbHCxEP_FvVSYkgForuzVnnm6kRHaYjwLValWWLNxeRcBUqQbIqCGUo8-gSGo7eThESvKOtuyIH_N_hCvU8qdnNz5_R0m2EdM_P-esj2mmNsexXFmQEVvTMRxMU/s640/IMG_20191122_130121.jpg)
Тази рецепта я знам от моята приятелка, блогър Елиза Стоянова
Това е един много хубав пухкав бюрек от рода "разчисти хладилника"
Продуктите са примерни грамажи :)
може да сложите всичко което искате и обичате .
Продукти :
1/2 пакет- фини кори за баница
100 гр.- бекон или шунка
100 гр.-сирене
100 гр. -кашкавал
2бр.- яйца
2-3 с.л.- кисело мляко
100 гр.- топено сирене
50гр.- масло за намазване на формата
Начин на приготвяне:
Намажете кексовата форма с масло и сложете по три кори които да висят отвън и до обграждат вътрешната част на формата.
Другата кора разкъсайте и я разпределете на дъното.
Разбийте яйцата със киселото мляко и натрошете сиренето.
Сложете от сместа по 2 лъж. и разпределете навсякъде.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA0Xlqju6OCoOAMQZZ0waj9SSDfWc35TGSmhpsCCc66AUPLwbNct8_PMZIEh9Vw5pE50za6N1VYuCtiiO-PyrtOmPw72eiDwwOzqwtnc07aw4N5K3nQ22TEnh9CGkCjtk-NjBvlzIoVEI/s400/IMG_20191122_113542.jpg)
Нарежете бекона или шунката наредете я върху сместа,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdr2nhaVzTNURToy1HfPLP3C3o3gX3IV6BXNpkGQwH37CQbjpxpy6hx5O4zT7w9CNGnnuNncChW-ZA03c7aXcLuQ27KqZmXsMKYEJKmD_cFISSmXcwX60_5sb11dL1HuJjLa543d0Rx3c/s400/IMG_20191122_113617.jpg)
Тогава настърганият кашкавал
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM_ThQaV3m_fGMZA7X2H8U90ZlSLwKFJSLp4eXdEtVFXlp8jl91jsBdBay6wikLkOj3T5NEXpax9CfXYRzG1nfoh2iUHIbaZuoK-c_mXRZETRydClrVDYPFUTnuQpcnaLoj_5RBx-Ynpk/s400/IMG_20191122_113648.jpg)
след това наредете и топеното сирене .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTcbq9Ol6qwoH9O7ZmvFpk4oL5tgxsVOU7V7GKIwzbzMqhA7DoZ5zeDQe59N3UIO66vWtBa7LNcGjC6W_C8vzjsthJIR9auaGYYmjb5yBgLjfV9DAzS45bXmMASPdANv3kNdnUSqNRUaU/s400/IMG_20191122_113738.jpg)
1 кора се намачква и се слага навсякъде върху плънките.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGhqjIvdWqTJpxuF40xT1mwQ0tB3h_q2I4ZA-rWI1gT_bzvxUM4-s5b0kJePO71OTf84alwlxSVIs6qGm7tZmmys8OHIRFdG6ClZ-OgfEN0pADLflqROfAUr2C_lH9ed4B3ZfY2-KnmCM/s400/IMG_20191122_114017.jpg)
Така се повтаря 2 пъти до свършване на плънките.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFmnQjKTHWXwMlmwwraJUapUmCG3S2uSZ92U1W3qchml-BWqg9zcCurcHCeJnKKMhnvkLOMxHbd8l1FN-G39KrwIlUzMHO2sJgtqsWnslr0ku2YG_JdwYxY3wC87TCeYBl9QsudVFL4gc/s320/IMG_20191122_114120.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6JSUvfQaqMqPbb6h8Eg56sA1XNS1WHG22p-EMcwEGMB-1YY-OgaYjyEQQeE317it6HvYtknJPN2sGlNn7OgSQZJfwxlXG0Uow3btXy6jXKcRxNimlftY7KcjhqvnGX0SHQNi7KZ_AxIw/s320/IMG_20191122_114424.jpg)
Накрая намачкайте една кора отгоре
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-WWwfUn4y_LaN40R2fAEYnOWqDDNUGP_y0IXTJxqx52CfzOWn3muVNn_HOSUkRRrWLfckMztLPHkBU9uyXrOjHP-eCda0U_ovpxzDg4ql_dc4kB4TysidxUUeJZUagzv4hJIGL1bUKls/s400/IMG_20191122_114459.jpg)
Завийте всичко със стърчащите краища от корите.
Намажете с малко вода и разтопено масло
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYpnx2D5CkX_RN1A0a99gkf8KbhZRaaBpEeW2-XcNyKl4fuptmsQGQ7kltmuLq38-Hm6wZpCTPoI6pxzHM2BEAlMij-PlONexfL8VpT-FzPXj2rpgDr_Vzf6yZtUEJIQC4GZ1pprK-iRI/s400/IMG_20191122_114708.jpg)
Печете в загрята фурна на 190 градуса до зачервяване около 30-40 мин.
Понасяйте винаги топла, за да се разтопи кашкавала и топеното сирене, по вкусно е.
Всичко това, можете да направите и в гювече и става по бързо.
Тук може да видите, как
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvQkUGMa9nTZu3wpnRIUlXvLzf4Nc23ACJ7VqkRcbiO4qYT45Vi7sd_ykLJOworfIV2iFThRw43_NwB_c4f5UeL6rzZdpJZXGj8d3IJfDthmq1MUAlru8gC5qvlJ1SVgZnm1_l_6N_EAk/s320/IMG_20191122_122104.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgI2kc_Kj5Xhcjs7fyuE4twc59sFyk7tld8maF1NRWCfwEYQIO5_FCuPBJ6BRrP_48Nbr0l4Qqm5v3SJu6JqAOAgWmLFiZkelAHl4clkDLmXmvKe67mqpexnV0kEqrSAfc1P6ETH8ld9Wk/s320/IMG_20191122_125705.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKgWR1Q8q_5zlXCLmxTpFFhP6-XaSR-_5vWdxAX3JJkjtl1eEuNcWWpvTeeuDIznFSY7paUjlCzv3F2gO5bVWKCMiuo1WchiwUPCbwViUzo17Rd7AaBmKejgMWnRUyLzvHz-XvkWZbheo/s320/IMG_20191122_130100.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUx9eEof8le2AzQBsVMt-RnaJk-hJ1Hmhw0KBy2rE3O9MhmsdsIDQA6pp5Ftd2WPW1JX9Z_-g_rsv-26vXjvgGc0ZksQcgnkvgXqWYwiDJfBq2F0I15riSVLlyjlpv0pdsZkWtSumCy9M/s320/IMG_20191122_130040.jpg)
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар