Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
четвъртък, 12 ноември 2020 г.
Свинско с праз на фурна
Продукти:
1кг.-свинско месо нарязано на едри парчета
5стръка-праз лук,нарязан на едро
1бр.-морков, нарязан
100мл.-олио
2скилидки -чесън нарязан
1ч.л.-червен пипер
сол
Приготвяне:
Нарязаното месо сложих в тиган с олиото и го запържих до зачервяване на парчетата.
През това време си нарязах праза, морковите и чесъна.
Когато месото бе готово го изкарах с решетъчна лъжица във тавичката в която ще пека
Във мазнината от месото сложих чесъна и веднага зеленчуците
Когато се запържиха, сложих червеният пипер,разбърках и веднага отстраних от огъня, за да не загаря.
Изсипах зеленчуците при месото в тавичката и обърках хубаво.
1к.ч.-вода сипах в тигана и я прибавих във ястието.
Завих тавичката със фолио и пекох във фурната около 30мин.
Тогава махнах фолиото и запекох за 10мин. докато се зачерви отгоре.
Това е ,да ви е сладко на тези които ще си го направят!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар