Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

четвъртък, 12 ноември 2020 г.

Свинско с праз на фурна




Продукти:
1кг.-свинско месо нарязано на едри парчета
5стръка-праз лук,нарязан на едро
1бр.-морков, нарязан
100мл.-олио
2скилидки -чесън нарязан
1ч.л.-червен пипер
сол

Приготвяне:
Нарязаното месо сложих в тиган с олиото и го запържих до зачервяване на парчетата.


През това време си нарязах праза, морковите и чесъна.


Когато месото бе готово го изкарах с решетъчна лъжица във тавичката в която ще пека


Във мазнината от месото сложих чесъна и веднага зеленчуците


Когато се запържиха, сложих червеният пипер,разбърках и  веднага отстраних от огъня, за да не загаря.


Изсипах зеленчуците при месото в тавичката и обърках хубаво.
1к.ч.-вода сипах в тигана и я прибавих във ястието.


Завих тавичката със фолио и пекох във фурната около 30мин.


Тогава махнах фолиото и запекох за 10мин. докато се зачерви отгоре.



Това е ,да ви е сладко на тези които ще си го направят!




”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар