ПРОДУКТИ:
1бр- прясно зеле100мл-олио,
2-3 -настъргани домата
1ч.л.-червен пипер
2 скилидки -чесън,
3 шепи булгур
сол
ПРИГОТВЯНЕ:
Зелето нарязах на ситно.
Сложих в тавата всички продукти/БЕЗ БУЛГУРА/ долях вода и малко зелев сок ,до половината на зелето да е течността.
Завих тавата със алуминиево фолио и пекох на фурната на 230 градуса до готовност на зелето.
Когато зелето е изпечено сложих булгура и добавих още малко водичка, ако вече е извряла.
Така запекох до готовност на булгура.
Страхотна вкусотия ,опитайте!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Здравче,
ОтговорИзтриванемоята баба редовно правеше и прясно, и кисело зеле с булгур.Навремето хората повече използваха булгура отколкото ориза.Но сега булгура сякаш няма същия вкус.Ти от турския булгур ли използваш / от по - едрия за пилаф / ?
Страхотно ястие, много вкусно, лесно за приготвяне, любимо и в нашия дом !