ПРОДУКТИ:1 пакет- бисквити за торта
орехи -смлени ,
1 пакет малък бишкоти
за крема
1 л.- прясно мляко
1пакет- шоколадово нишесте
1ч.ч-захар
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
1 л.- прясно мляко
1пакет- шоколадово нишесте
1ч.ч-захар
ПРИГОТВЯНЕ:
Прясно мляко сложих на котлона да заври.
Нишестето разтворих в малко вода и добавих към прясното мляко, като бърках до сгъстяване.
В тавичка с откопчаващи се страни наредих бишкотите прави по стената.
Прясно мляко сложих на котлона да заври.
Нишестето разтворих в малко вода и добавих към прясното мляко, като бърках до сгъстяване.
В тавичка с откопчаващи се страни наредих бишкотите прави по стената.
После един ред от бисквитите на дъното.
Отгоре излях част от нишестето , след това отново ред бисквити и отново нишесте.
Така до края на продуктите.
Поръсих обилно със смлените орехи.
Украсата може да бъде по ваш избор, каквото имате под ръка.
Готовата торта оставих да престои една нощ в хладилник, за да се стегне и да поемат бисквитите от крема.
Украсата може да бъде по ваш избор, каквото имате под ръка.
Готовата торта оставих да престои една нощ в хладилник, за да се стегне и да поемат бисквитите от крема.
Класика, и то много вкусна и бърза.
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар