3бр.-обезкостени св.джолани
3бр-картофи
3бр.-моркови
2 стръка -праз
100гр.-масло
червен пипер,
сол,
универсална подправка по желание
половин кенче -бира
100мл.-вода
50мл-олио
Приготвяне:
Джолана натърках със сол и червен пипер.
Обелих и нарязах зеленчуците на едро и прибавих в тавичката.
Поръсих зеленчуците със универсална подправка и сол и леко обърках.
Маслото на парчета разпределих върху месото.
Сипах водата ,бирата и олиото.
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във Facebook
Също така и в Instagram
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Здравче, благодаря за рецептата! Станаха много вкусни джоланчета. Поздрави!
ОтговорИзтриванеКатенце ,много се радвам ,че са Ви харесали и е чест за мен ,че си уважила ,моята рецепта! Прегръдки!
Изтриване