3бр.-обезкостени св.джолани 
3бр-картофи 
3бр.-моркови 
2 стръка -праз 
100гр.-масло 
червен пипер, 
сол, 
универсална подправка по желание 
половин кенче -бира 
100мл.-вода 
50мл-олио 
 Приготвяне: 
Джолана натърках със сол и червен пипер. 
Обелих и нарязах зеленчуците на едро и прибавих в тавичката. 
Поръсих зеленчуците със универсална подправка и  сол  и леко обърках. 
 Маслото на парчета разпределих върху месото. 
Сипах водата ,бирата и олиото. 
Ако Ви харесват моите рецепти ,
може да ме следите и във  Facebook 
 Също така и в Instagram 
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 
При използване на снимки,рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк към съответната публикация! 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~





Здравче, благодаря за рецептата! Станаха много вкусни джоланчета. Поздрави!
ОтговорИзтриванеКатенце ,много се радвам ,че са Ви харесали и е чест за мен ,че си уважила ,моята рецепта! Прегръдки!
Изтриване