Реших да опитам дали ще се получи друсан кебап с бъбреци.
Ами стана невероятно вкусно ястие.
Опитайте и ще се убедите.
Продукти
3бр. -св. бъбреци
3бр. големи глави -кромид лук
1ч.ч.-червено вино
сол,
олио
Изчистих хубаво бъбреците от ципата и белите жили които са вътре, за да не миришат .
Запечатах бъбреците в мазнина и задуших във вино /може и с бира, ние с вино не харесваме/ докато бъбреците останат на мазнина .
След това прибавих нарязаният на едро лук и задуших до карамелизиране на лука.
Накрая кебапа трябва да остане на мазнина.
ДА ВИ Е СЛАДКО!
Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар