Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

неделя, 10 декември 2023 г.

Бъркан тутманик със сирене и кашкавал ***

КОПИРАМ РЕЦЕПТАТА ЗА ДА НЕ СЕ ГУБИ ОРИГИНАЛА!

ПРОДУКТИ 
- 1 яйце 
 - 150 мл. прясно мляко 
 - 250 гр. брашно +1 бакпулвер 
 - 150 гр. кашкавал нарязан на кубчета 
 - 150 гр. натрошено сирене 
 - 60 мл. олио 
- щипка сол 
 Масло за отгоре 

 Разбих яйцето и добавих последователно изброените продукти. 
Изсипах в намазнена тавичка, отгоре нарязах на парчета масълце и пекох във фурната до хубаво, зачервяване на 180 градуса. 
 Ако ползвате Ерфрайър печете 30 минути на 180 градуса. 
Пробвайте с клечка и ако още има в средата сурово, го пуснете още няколко минути. 
 РЕЦЕПТАТА е на моята приятелка, Бисерка Йосифова и нейната страничка


МНОГО БЪРЗИ, ПРАКТИЧНИ И ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ ИМА В СТРАНИЧКАТА Й, 
МОЖЕ ДА Я ПОСЛЕДВАТЕ !
Бисе, уникално вкусен тутманик се получи, благодаряяя!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар