КОПИРАМ РЕЦЕПТАТА ЗА ДА НЕ СЕ ГУБИ ОРИГИНАЛА!
ПРОДУКТИ
- 1 яйце
- 150 мл. прясно мляко
- 250 гр. брашно +1 бакпулвер
- 150 гр. кашкавал нарязан на кубчета
- 150 гр. натрошено сирене
- 60 мл. олио
- щипка сол
Масло за отгоре
Разбих яйцето и добавих последователно изброените продукти.
Изсипах в намазнена тавичка, отгоре нарязах на парчета масълце и пекох във фурната до хубаво, зачервяване на 180 градуса.
Ако ползвате Ерфрайър печете 30 минути на 180 градуса.
Пробвайте с клечка и ако още има в средата сурово, го пуснете още няколко минути.
РЕЦЕПТАТА е на моята приятелка, Бисерка Йосифова и нейната страничка
МНОГО БЪРЗИ, ПРАКТИЧНИ И ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ ИМА В СТРАНИЧКАТА Й,
МОЖЕ ДА Я ПОСЛЕДВАТЕ !
Бисе, уникално вкусен тутманик се получи, благодаряяя!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ Ако Ви харесват моите рецепти,
може да ме следите и във
Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак"
И в Instagram,- zdravkaziche
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
При използване на снимки, рецепти и всичко от блога,
моля посочете линк,
към съответната публикация!
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!!
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~
Няма коментари:
Публикуване на коментар