Последователи

събота, 8 май 2010 г.

БАБЕКОВИ КАРНАЧЕТА С ПЕКАН ЛУК - ала Зиче



ПРОДУКТИ:
бабекови карначета вързани на възел
3бр-кромид лук нарязани на колелца
2 стръка -пресен чесън нарязан на дълги парчета и цепнати в единия край
2-моркова ,нарязан на кръгчета
малко масло
ПРИГОТВЯНЕ:
В тефлонов тиган с масло се слага кромида и се запича до златисто като при обръщане внимаваме да не се разделят шайбите.Така процедираме и с чесъна и моркова.
В същата мазнина се слагат и възлите карначета като го запичаме докато коричката се запече.
Сервираме топло ..като към всичките тези неща можем да добавим и други гарнитури по желание.


2 коментара:

  1. Поздравления Зиче, гледах и точих лиги. Това ми се случва и когато съм в блога на Пеп-40! Но въпреки всичко продължавам бавно и ще се измъчвам този следобед с твоите вкусотии!
    Желая ти много здраве и нови сладости!!!

    Поздрави от цялата фамилия!
    Нора

    ОтговорИзтриване
  2. НОРА радвам се ,че сте харесали моите бързи но вкусни гозби.Те са за хора които искат бързо да си приготвят храната.
    Ще се радвам ако се похвалиш с направени мои рецепти и да споделиш дали са ви харесали.
    Поздрави на цялата фамилия и от мен!
    ЗИЧЕ

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...