![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDjBdrimDZ7W2yBm7GdmklzLoTXlPo9t1JUVdzFCBQFhLagUg8Jix4a-z1n78upuLjnZfDl_SyfbPADrru0uIMACfuZsOHIAcPxXO_tGW_MgNojVXUtnohXMzEoGNOIfVsAI-VsCKt1PA/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0754.jpg)
продукти:
500гр-кайма смес
2 филии -хляб накиснат във вода
1 кубче -пилешки бульон натрошен
1 глава -кромид нарязан на ситно
кимион,чер пипер,
2-3 зърна -бахар смлян
брашно за овалване,олио за пържене
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHT0ZLnbqo3Z8lOlyDqOZ_bOBhuIgu1UM8kD3ZAI6OZgaAIcI7CEu-yUs2uX6q8_rOcJJERNl26N-wPT9H9vZu1yV0eIGLx9GvnAJjsBcLMueX67Is182QwqrMEyAeJOzA8SvBwx0U8t0/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0752.jpg)
Приготвяне:
Всичко месим като хляба не го изстискваме..Месим към 5 мин. затваряме съда и оставяме така да престои поне два три часа..Най добре е от вечерта да се омеси каймата.
Насичаме на топчета и овалваме в брашно/стават и с царевично брашно също много вкусни ,или в галета да се овалят/ и се пържат в нагорещено олио.
Гарнират се по желание.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRXIUFF9Y3HkJksVbWiWWcBXYUP4ii3wkaW-Rd65Lhn5_qqYwZVvkBRFjOsy8W8Xi8bo-fdEjVEPfhO4nSbQAvZtUPhHnL_m7UawxbXCoXwaypyC7V-KKdSvZzB4iMGEpkVoIBBH1Sw4U/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0750.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJLFZFBPGdWHhCJf71cbUn0BjNMDNjwAkqedaIN306tJPgZIk-X0jgUzyE_uTXh8H-VPErQhd9Pc0Iq8-4-r6dQQRyfD0e8Aqp0w55by3geS6sq9ZM9j0NTNPQsjIjHguxqbhum_jzaP4/s640/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0749.jpg)
Это тебе наука.
ОтговорИзтриванеНе! Хоби.....
ИзтриванеОтличная сттаья, мне нравится, достойно.
ОтговорИзтриванеНяма ли яйце в рецептата?
ОтговорИзтриванеНикога ,не слагам яйце в каймата за кюфтета. Така стават по сочни.
Изтриване