![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgf4RAreg9c-YPm1oWGhrUA6kfjXJ7yQlXyl4AucHtmt0aR1GAqGCkL4ibauoItHn5iO_Gpx44LXo0EFrFYTBzbZs8O89AVfDDVMBySR4sPwsMKOVkskwVLs0zC65HwKaLOcD_oEs85uqg-/s320/IMG_20151215_124613-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqRlxEcEI3ZC-zrqIiFDgiJq3wBcIB_9j8NVo78-UjAv1w9iugpu2LSJzxZpPZEL6XBYJq28-WejEQLWuDX29_zIhU0vPGKGFR-FzhjwbrJNWzM79j2M3Cdd8hXAhcy87hoaYtxr5sPsfZ/s320/IMG_20151215_124804-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7jADmamyXZxDesu5aoP9v5i5f8LJe803X1rihnuw7fRrFkFgL4-MSbAY0yS5uC5cB7LMl3bpyfwvERxVH26HXwVH3TiE_5gyMYlUEGWHUo9BYK5BmZRpNq4TDD9QyJA7XNhYf6UcgBaSM/s640/IMG_20151215_124922-001.jpg)
ПРОДУКТИ:
2ч.ч.-пр.мляко/топло/
2- яйца
6с.л.-олио
1с.л.-сол
2с.л.-захар
1кубче-жива мая
олио за оформяне и масло за мазане
около 1.200кг брашно за средно меко тесто/за хребопекарната да не маже под бъркалките/
чубрица
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg95_0NtzVcHrAn8SMFIBdwPXOQNfy0NeHGPJdAwurV1n85w6f81IqxvqUMyluqrErz3x5VJqZ27GfrBZ8TJq9cswd0Y1YznK147sYpyMRGt77uriRR0QYGld4Z8L45b9yqIsbsjFX0xG9B/s640/IMG_20151215_124820-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMik2G5kRyZSwDBfFvibnUVEu1lRdlN1PxQ_OoVyEwq291MIUV_Gz4IBZuIKJj20eR45k0wwY3OuCwcAM8lyEPUgX9QZd0YHzlJyWyliCgGphMyDvVa130L4YNNWRxkmI_1ZlwHslo3jFU/s320/IMG_20151215_124605-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc44BfPihFiNK5N3mdKiPs3yQuJyGyyvn5SC_VQkCh2tNR7YV7COS-8DV2Tlx9IgfpSN9HkRftYvsALuAIiyELgjM2Zr3vLWW8eNgsEDubUlVj3V6cSgCBVeCy4KXb835oqt2oD9srS75M/s320/IMG_20151215_124849-001.jpg)
ПРИГОТВЯНЕ:
В топлото мляко слагаме маята да се разтвори,и изсипваме в кладенчето направено с брашното и останалите продукти.
Може и в хлебопекарнята да се меси.
Да стане средно меко тесто.
Правим от него топки колкото киви.
Всяка топка разточваме ,мажем с масло и поръсваме с чубрица.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUOJ6ow1EMKT-Sg5l_bJq4QWk8yZn4mOpMENy6rFTahFSxfI9Jahr3xIsxZp_vpW7sV1TNVMSMOkdasxdQOvEueputVBdhT8KrEk8DN6Ay7nJIrls6Af9QMIVCZgRvAZnMxN9CrEq45v0/s320/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0+0530.jpg)
Сгъваме кръгчето веднъж и още веднъж да се получи като триъгълник..
Така се слага в тавата но на разстояние да не се слеят.
Слагаме тавата да втасва във фурната покрита с кърпа на 50 градуса .
Когато удвои обема си увеличаваме фурната на 180 градуса и печем до златисто .
Изваждаме и мажем джобовете обилно с масло.
Джобовете могат да се напълнят и със сирене,пресен колбас,мармалад,и всичко което ви дойде на ум.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWmQc-GW7NwV5RMWQh53kFZwJT7FnQoxdfytnwcr_4CuK2yM3e4ekEgPCBeOzCy52i7bxIBUgYJgE88H0yVx10QxBW_b-gMI1radbn7DNyUvIBjQqKdOWnxIOpJu92OMhQgUFWEMPiIdSo/s640/IMG_20151215_124812-001.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2mBCTgvcJQZ6d307QmTOgamJmTUXlvcc6sGCZRAJfJyQbgpCbbw015iwhspRndspVkiN76C3uPuePrSdzfFsWrgwLYGl6DZDWJeo_NKvZcOvUChExSI6dCfi8fPMkAhW2flaag9hUH4Y2/s640/IMG_20151215_124908-001.jpg)
Няма коментари:
Публикуване на коментар