На филията мажем тънак слой маргарин или масло.Слагаме парчета биренка,/или наденица,телешки салам../ нарязана на колелца или на дълго.Домата го режем на шайби и го слагаме върху колбаса.Тънки ивички кашкавал нарязваме и плътно ги слагаме най-отгоре/може и настърган/.Печем на партигрила или във фурна само с горно горене и много близо да е тавата до горния реотан..
Последователи
ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!
сряда, 12 май 2010 г.
САНДВИЧ НА ПАРТИГРИЛА - ала Зиче
На филията мажем тънак слой маргарин или масло.Слагаме парчета биренка,/или наденица,телешки салам../ нарязана на колелца или на дълго.Домата го режем на шайби и го слагаме върху колбаса.Тънки ивички кашкавал нарязваме и плътно ги слагаме най-отгоре/може и настърган/.Печем на партигрила или във фурна само с горно горене и много близо да е тавата до горния реотан..
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Пробвай вариант вместо биренка или салам да сложиш нарязан на колелца кренвирш или резенчета шунка. Става супер вкусно! Между другото точно днес си правих такава закуска :о)
ОтговорИзтриванефЕИЧКА правила съм ги със всички колбаси ,кренвирши пушени месца бекон и винаги стават страхотни.
ОтговорИзтриванеТова е била любимата закуска на децата ми преди много години,сега и на внуците ми също.
С толкова много кашкавал ,няма как?
ОтговорИзтриванеХубава вечер!Готвиш им от сърце,да си жива и здрава!