ПРОДУКТИ:
бабекови карначета вързани на възел
3бр-кромид лук нарязани на колелца
2 стръка -пресен чесън нарязан на дълги парчета и цепнати в единия край
2-моркова ,нарязан на кръгчета
малко масло
ПРИГОТВЯНЕ:
В тефлонов тиган с масло се слага кромида и се запича до златисто като при обръщане внимаваме да не се разделят шайбите.Така процедираме и с чесъна и моркова.
В същата мазнина се слагат и възлите карначета като го запичаме докато коричката се запече.
Поздравления Зиче, гледах и точих лиги. Това ми се случва и когато съм в блога на Пеп-40! Но въпреки всичко продължавам бавно и ще се измъчвам този следобед с твоите вкусотии!
ОтговорИзтриванеЖелая ти много здраве и нови сладости!!!
Поздрави от цялата фамилия!
Нора
НОРА радвам се ,че сте харесали моите бързи но вкусни гозби.Те са за хора които искат бързо да си приготвят храната.
ОтговорИзтриванеЩе се радвам ако се похвалиш с направени мои рецепти и да споделиш дали са ви харесали.
Поздрави на цялата фамилия и от мен!
ЗИЧЕ