Много елементарна рецепта,
но да е в кюпа и тя, за внуците да знаят, не за друго.
Рибата се измива и изчиства.
Нарязах на шайби и Я осолих.:)))))))
Поръсих с брашно и обърках хубаво шайбите да полепне брашно по тях.
Оставих за две три минути да поемат.
В тиган с олио изпържих и сервирах със салата от боб ,краставица и домат.
Много са красиви всичките БЛАГОДАРЯ!
Предавам ги на всички последователи ,четящи и коментиращи в блога ми,
защото ако вас ви няма ,няма да я има и музата за публикуването в него!
Обожавам риба! Перфектна е станала! Написала си в бързината, че си се осолила:0 Много ме разсмя:)
ОтговорИзтриванеЧестити наградки!
Хи хи хи ми аз съм си осолена по рождение :)))))))))))))))))))))
ОтговорИзтриванеОбичам пържена риба!И аз я правя точно така, става с хрупкава коричка!Много е хубава!Поздрави!
ОтговорИзтриванеОбичам препържена риба...леле с каква коричка е само...Аз слагам и малко царевично брашно и омесвам с обикновено.
ОтговорИзтриванеЦелувки и хубав уикенд!
Елементарна, но пък много вкусна :)
ОтговорИзтриванеИ аз я обичам така рибката.
Хубав уикенд и честити награди!
Честити награди, Зиче! Абсолютно заслужени и с голям труд.
ОтговорИзтриванеА за рибката- да си призная не ми е идвало на ум скумрията да е изпържа на филийки. Винаги на скара или във фурната,а за пържене някакви други риби сме взимали.
Зиче, не само за внуците, ами и за такива като мен, които не са пържили скумрия досега. Пържила съм хек. Благодаря ти, че споделяш всичките си вкусотийки с нас! Чудесни награди, Мони много приятно ни изненада с тях!
ОтговорИзтриванеЧестити награди, Зиче!
ОтговорИзтриванеРибката е станала чудесна!
Поздрави и хубава неделя!
Разкош!
ОтговорИзтриване