Джолана го намазах със подправки кимион ,чер пипер,сол и масло.
Сложих в глинен съд с малко вода (може и бира) да се задуши и изпече.
Накъсах и сервирах.
Подправките по ваш вкус може да си сложите.
Гарнитурата също.
Точно снощи варих джолан, как не публикува по-рано рецептата!!! Изглежда много вкусно. За следващия път:). Честит празник, Зиче, много подходящо ястие!
Честит празник,Зиче!
ОтговорИзтриванеОх,така обичам джоланче-бих си хапнала с удоволствие...Тази порция толкова вкусно изглежда!
Приятен ден!
Точно снощи варих джолан, как не публикува по-рано рецептата!!! Изглежда много вкусно. За следващия път:). Честит празник, Зиче, много подходящо ястие!
ОтговорИзтриванеСтрахотно! Много апетитно:)
ОтговорИзтриване