Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

понеделник, 14 ноември 2022 г.

🐟 МАРИНОВАН ПАЛАМУД 🐟

Почистен паламуда се осолява хубаво( покрива се ) с едра морска сол. 
 Престоява 48 часа. 
 Измива се ,накисва се във вода за 1-2 часа. 
Подсуших с домакинска хартия. 
Нарязах на парчета. 
Редя в буркани, дафинов лист,бахар,черен пипер, риба.... 
 Заливам с охладено препържено /с коричка хляб/олио. 
 Затварям и държа в хладилника.

 
”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

Ако Ви харесват моите рецепти, може да ме следите и във 
 Facebook, страничката ми е - "Черпак с мерак" 
 И в Instagram,- zdravkaziche
  
 ”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~ 

При използване на снимки, рецепти и всичко от блога, моля посочете линк,
 към съответната публикация! 
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ ЗА АВТОРСКО ПРАВО, МОЛЯ ВИ!!! 

”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~”*°•. ”*°•~.”*°•. ”*°•~

Няма коментари:

Публикуване на коментар